logo deco Niš, Dušanova 54 - 72, P.C. Dušanov Bazar, kula, II sprat, lokal 203
Tel: 018 528 310 | 064 11 97 423
 
logo_ deco NASLOVNA | O NAMA | GALERIJA | AKCIJA | CENOVNIK | KONTAKT

ONLINE MRŠAVLJENJE

Povećana telesna težina odavno nije samo estetski problem već je i uzročnik mnogih oboljenja koja ozbiljno ugrožavaju zdravlje i život čoveka. Povišen krvni pritisak, bolesti srca i krvnih sudova, šećerna bolest, stradanje koštanozglobnog aparata vrlo često nastaju kao posledica nezdrave ishrane i viška kilograma.

antistres

Usled sve veće rasprostranjenosti gojaznosti i teškoća u njenom rešavanju gotovo svakodnevno se pojavljuju različiti preparati/čajevi za mršavljenje, brojne nezdrave dijete koje se bombastično predstavljaju kao izuzetno efikasne, iscrpljujući treninzi, tzv. masaže aparatima...

Međutim, iako ponekad daju rezultate na kraće staze, ovakve mere ne dovode do formiranja zdravih navika u ishrani i samim tim neminovno vode ka vraćanju kilograma, ali i iscrpljuju organizam i nanose štetu zdravlju.

U specijalističkoj ordinaciji Medicus problem viška kilograma se rešava na proveren način - klasičnom zdravom dijetom uz umerenu fizičku aktivnost.

Dijeta koja se izrađuje se bazira na principima zdrave ishrane (raznovrsne namirnice, više manjih obroka u toku dana...) i prilagođena je individualno svakom pacijentu u zavisnosti od njegovog dnevnog ritma i obaveza.

USLUGA ONLINE DIJETE

U specijalističkoj ordinaciji Medicus pružamo mogućnost izrade online dijeta sa ciljem da se maksimalno olakša pacijentima, a u skladu sa savremenim trendovima življenja.

Najpre je neophodno da na naš mail ordinacijamedicus@mts.rs pošaljete poruku sa vašim imenom i prezimenom. U kratkom roku dobićete odgovor sa upitnikom koji je potrebno popuniti i brojem tekućeg računa ordinacije Medicus. Nakon uplate dobićete na Vaš mail u roku od 24 h dijetu i broj telefona za konsultacije.

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

<< GLAVNI MENI deco
deco